AtölyeCep Hesap ve Veri Silme

Uygulamayı yeniden yüklemeden bulut hesabınızı ve tüm bulut yedeklerinizi silmek için aşağıdaki e-posta bağlantısını kullanabilirsiniz.

Hesap silme talebi gönder

Talebinizi bulut hesabınızın e-posta adresinden gönderin. Şifrenizi veya kart bilgilerinizi paylaşmayın. Güvenlik için hesap sahipliği doğrulanır; talebin alınması ve tamamlanması hakkında e-posta ile bilgi verilir.

Neler silinir?

Supabase bulut hesabınız, kimlik doğrulama oturumları ve hesabınıza ait tüm bulut yedekleri silinir. Tamamlanan silme işleminin yalnız UUID ve zamanlardan oluşan güvenlik kaydı 30 gün sonra günlük temizlikle kaldırılır.

Neler korunur?

Cihazdaki hesapsız atölye kayıtları ve sizin dışa aktardığınız kopyalar korunur. Google Play aboneliği iptal edilmez. Aboneliğinizi Play Store → Ödemeler ve abonelikler → Abonelikler yoluyla ayrıca yönetebilirsiniz. İptal, silme talebinin ön koşulu değildir.

Uygulama içinden

Bulut Yedekleme → Bulut Hesabımı Sil yolunu kullanabilirsiniz. İşlemi onaylamadan önce yerel yedeğinizi almanızı öneririz.